Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بر اهمیت توسعه این مجموعه به عنوان پیشخوان گردشگری و دروازه اصلی ورود به کشور تاکید کرد و گفت: توسعه شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بر پایه مطالعات علمی و با کمک شرکت‌های مشاور بزرگ بین‌المللی انجام خواهد شد.
شهرام آدم‌نژاد از احداث دو نیروگاه برق در این مجموعه خبر داد و افزود: در خردادماه سال جاری فراخوان سرمایه‌گذاری احداث نیروگاه 25 مگاواتی فسیلی و 10 مگاواتی خورشیدی برای احداث در منطقه آزاد فرودگاه امام (ره) اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با استفاده از این نیروگاه‌ها جدای از برق مورد نیاز شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، بخشی از برق مورد نیاز تهران نیز تأمین خواهد شد.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) درباره رفع بوی نامطبوع مسیر این مجموعه نیز گفت: با توجه به دستور رئیس جمهور در این مورد، امسال مبلغی در قانون بودجه برای رفع بوی بد مسیر فرودگاه تعیین شده و مکاتباتی نیز با سازمان محیط‌زیست در این خصوص انجام گرفته تا فعالیت اجرایی این دستورالعمل را بر عهده بگیرد.

افتتاح ترمینال سلام در تابستان

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در ادامه به افتتاح قریب‌الوقوع ترمینال سلام اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ظرفیت سالانه فرودگاه امام خمینی 6 میلیون نفر است اما این فرودگاه بیش از ظرفیت خود سالانه 10 میلیون نفر را جابجا می‌کند. با افتتاح ترمینال سلام، سالانه 5 میلیون نفر به ظرفیت فرودگاه اضافه خواهد شد.
آدم‌نژاد افزود: همچنین پروژه ترمینال ایرانشهر هم آغاز می‌شود که فاز اول آن ظرفیت 25 میلیون نفر مسافر را دارد و در فاز نهایی به 90 میلیون مسافر می‌رسد.
وی درباره زمان افتتاح ترمینال سلام گفت: این پروژه در تابستان سال جاری به افتتاح خواهد رسید. سعی ما این است که در تیرماه ترمینال سلام را افتتاح کنیم و پروازهای حج امسال از این ترمینال انجام شود.
آدم‌نژاد به تجهیز این ترمینال با استفاده از کالاهای ایرانی اشاره کرد و افزود: تمام سعی ما بر این است که در ترمینال سلام خدمات ویژه بدون هزینه اضافی به مسافران ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه 18 نوع مسافر به فرودگاه امام مراجعه می‌کنند که هر یک از آنها نیازمندی‌های خاص خود را دارند، گفت: در ترمینال‌های جدید ارائه خدمات ویژه متناسب با گروه های مخاطب و مسافران مراجعه‌کننده را در دستور کار داریم.

جلوگیری از واردات در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به تاثیر خروج احتمالی ایالات متحده آمریکا از برجام اشاره کرد و گفت: مشاور خارجی این شرکت در حال حاضر فعال است و حتی در صورت خروج از برجام و برگشت تحریم‌ها همکاری با شرکت شهر فرودگاهی امام را قطع نخواهد کرد.
آدم‌نژاد درباره نحوه جذب سرمایه‌گذار پس از بازگشت احتمالی تحریم‌ها نیز گفت: تصور نمی‌کنم تحریم‌ها برگردد اما به هر صورت توسعه یک ضرورت برای کشور و به طور قطع پروژه 240 هکتاری پیشران توسعه در هر شرایطی در بازه زمانی مشخص شده انجام می‌شود.
وی در ادامه لجستیک را مبنای توسعه منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) دانست و افزود: ی ادامه داد: هرچند که یکی از محل‌های درآمدزادیی در مناطق آزاد واردات است، اما به طور قطع توسعه منطقه آزاد فرودگاه امام از طریق واردات نخواهد بود. چراکه رویکرد ما حمایت از تولید داخلی است و این مساله با واردات در تضاد است.
آدم‌نژاد ادامه داد: خوشبختانه برای مدیریت این مجموعه و منطقه مشکلی با دبیرخانه شورای مناطق آزاد نداریم و با این مجموعه کاملا هماهنگ هستیم.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: گردشگری امام خمینی نیروگاه برق فرودگاه امام برق دستور رئیس جمهور بودجه فرودگاه مسافران واردات ایالات متحده آمریکا مناطق آزاد حمایت از تولید برق پارس نیروگاه فرودگاه امام خمینی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴

جهان تا پایان مارس ۲۰۲۴ شاهد رشد چشمگیر ظرفیت خورشیدی بود. در این میان بریتانیا با ظرفیت کل ۱۵.۸ گیگاوات در تمام تأسیسات خورشیدی خود سرآمد بود که این امر نشان‌دهنده افزایش ۵.۶ درصدی (۸۳۷ مگاوات) نسبت به مارس ۲۰۲۳ در این کشور است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ظرفیت کل خورشیدی جهان در سال جاری افزایش چشمگیری داشته است. یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بریتانیا است که تنها در مارس سال جاری میزبان ۱۴ هزار و ۷۳۴ تأسیسات خورشیدی بود که ۶۳ مگاوات به ظرفیت کل خورشیدی آن افزود. این میزان بالاترین رقم برای سال جاری، اما کمتر از سطوح اولیه سال ۲۰۲۳ بود، با این وجود هنوز هم به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از میانگین‌های موجود بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ است.

در این سال‌ها میانگین تعداد نصب‌های ماهانه حدود سه‌هزار مورد بود، اما پس از کاهش شدید در آوریل ۲۰۲۰ به دلیل اقدامات قرنطینه کووید -۱۹، تأسیسات خورشیدی بریتانیا در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ دوباره به فاز عملیاتی بازگشت و از سطوح قبل از همه‌گیری فراتر رفت، بنابراین تعداد این تأسیسات در آن طی ۱۲ ماه گذشته به بیش از ۱۵ هزار مورد افزایش داشته است. ۴۹ درصد معادل هفت هزار و ۷۰۸ مگاوات از ظرفیت این تأسیسات خورشیدی از دسامبر ۲۰۲۳ توسط دو مزرعه خورشیدی عملیاتی تأمین می‌شود.

افزایش ظرفیت خورشیدی در بریتانیا

تأسیسات فتوولتائیک خورشیدی داخلی بریتانیا در حال حاضر ۳۰ درصد از کل ظرفیت خورشیدی کشور را تشکیل می‌دهد، اما این سهم در فاصله ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ در سطحی کمتر از ۲۵ درصد قرار داشت و به‌تازگی به دلیل افزایش تعداد این تأسیسات شاهد افزایش بوده است، به‌طوری‌که ۸۳ درصد از طرح‌های جدید در مارس ۲۰۲۴ برای نصب روی ساختمان‌های مسکونی از این نوع بود که بالغ بر ۴۷ مگاوات معادل ۷۵ درصد از ظرفیت جدید را تشکیل می‌دهد.

در سال ۲۰۲۳ در مجموع ۱۹۱ هزار و ۵۲۴ تأسیسات جدید به این کشور اضافه شد. بریتانیا وجود ظرفیت جدید، در میان کشورهایی با بیشترین استفاده از انرژی خورشیدی در رتبه پنجم بالاترین رکوردها قرار دارد که دلیل آن اندازه کوچک اکثر تأسیسات جدید است.

کد خبر 750756

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر